| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já třeba instinktivně dělám to, že když si přečetem nějakou báseň, která mě zaujme, tak to řeknu- že se mi fakt libí, jaká je zvučná, ta hra se slovy, atd. Někdo jiný třeba řekne něco k tomu, nebo taky ne. Nebo se ozve někdo jiný ze čtenářů, že ho to zaujalo. Pak si jí třeba několikrát přečtem. Atd.
TO dělám nějak automaticky, aniž bych se cíleně snažila děti učit. A najednou, když si vezmu tu čítanku, tak je tam nějaký postup a nutí mě to přemýšlet nad tím, jestli něco takového taky cíleně zařadit do výuky nebo ne. A nějak se mi to příčí. Ano, některé otázky jsem vynechala, pár jich položila, ale děti moc nekomunikovaly, přestože předtím chtěly báseň několikrát znovu slyšet a evidentně je zaujala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.