| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když v tý knihovně bude celá třída, nepolíbeného žáčka třeba spolužák někam popostrčí. Nebo si půjčí třeba rovnou červenou knihovnu, protože to je jediný, co ho (v tomto případě spíš ji) napadne, respektive přijde jí to jako dobrej "odvaz". Proč ne? Co je to brak? Nepřijdou na to ty děti i samy? Mě by coby učitelce vlasy hrůzou na hlavě nevstávaly, já jsem četla jako dítě i ten brak. Jak jinak bys ho mohla odlišit od klenotů, kdybys ho nepřečetla? A moje učitelka na střední mi brakem nazvala Dharmoví tuláky od Kerouaca ~l~(a pak nás učila, že Beat generation je od slova Beatles ~t~)
Já teda dodnes nevím, jestli je Kerouac dostatečně kvalitní literatura, pro mě byla.~;)
Myslím, že žák, kterej má navíc, po pár knížkách u braku nezůstane, a ten, kterej by jinak nečet nic si přečte aspoň ten brak a aspoň trochu ho to nutí přemejšlet.

Nehledě na to, že žádná z učitelek češtiny mě nikdy nepřesvědčila svým povídáním o tom, že Jirásek není nudnej strejda a neznám nikoho, koho o tom jakýkoliv učitel přesvědčil, tak ten učitel by si mohl číst třeba něco co mu doporučí žáci, aby s nima mohl o tom diskutovat, ne?
Když dětem poutavě ve škole představím Jiráska, až na pár jedinců si ho stejně nikdo nepřečte.
To co jsem popsala rozhodně není způsob, jak si má učitel usnandnit práci a myslím, že si ji tím ani neusnadňuje.
Ale já jsem o téhle metodě jen zběžně četla, jak přesně to dělají by ses musela zeptat jinde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.