Přidat odpověď
Monty, kdybys toužila po absolutní ignoranci, není rozdíl mezi tím, že ignoruje ona tebe, nebo ty ji a nic a nikdo ti nenařizuje ji neignorovat, dokonce si můžeš v souladu se svým svědomím vyhradit právo se k ní přiblížit až v okamžiku, kdy bude dostatečně slabá a bezmocná.
Jestliže máš nějaký důvod, proč ji neodstřihnout definitivně a nenávratně do doby té bezmocnosti, budeš se k tomu muset nějak postavit.
Minimálně tak, že přestaneš být vůči ní tak roztomile otevřená a nebudeš jí servírovat své prohřešky pod nos, já mám milující a úžasnou matku, ale naprosto nevidím důvod jí sdělovat každé své hnutí. Sice v opačném ranku, nechci, aby se o mně bála, nebo vyvíjela vyčerpávající úsilí na mou záchranu - ona mě bude hájit a bránit i kdybych lidstvu zamordovala Einsteina a ty máš mnohem zásadnější důvody k tomu, abys jí uzavřela přístup k informacím, které jí slouží k atakům vůči tobě.
Její útočné maily můžeš nečíst, nebo číst a ignorovat, nebo je taky využít k tomu, napsat jí, co si o tom všem myslíš, aniž by mohla utéct.
Předchozí