Z článku jsem zjistila, kolik tekutiny by mělo miminko za den vypít. Bohužel nemohu nikde zjistit, jaký pitný režim mám nasadit. Eliška nesplňuje normu asi o 300-400ml. Už měsíc nekojím a hned jsem nasadila kromě sunaru pevnou stravu. Jídlo Elišce chutná, ale tekutiny ne. Ani dětský čaj ani voda (ještě jsem nezkoušela ovocnou šťávu, připadalo mi to brzy). Jediné, co Eliška pije, je sunar, ale toho nevypije dost, aby získala potřebné množství tekutin. Prosím poraďte mi někdo kdy, jaké a kolik tekutin svému miminku dáváte. Děkuji Klára
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.