Pan Marek sepsal jen to, co slyšel od žen - jejich zkušenosti. Citoval jiné autory(i lékaře), kteří se přirozeným porodem opravdu zabývají(většinou zahraniční). Takže porod Ala pan Marek neexistuje. To jsi špatně pochopila.Jsem ráda, že kniha vznikla. Rozhodně mi řekne více než oficiálně porodníky uznávaná kniha autorů Macků(jeden autor již zemřel na stáří) Průvodce těhotentvím a porodem. Já však mám raději knihu Průvodce přemýšlivé ženy na cestě k lepšímu porodu od H.Goer.Tam najdeš argumenty(vědecky podložené studie), které možná hledáš. Vlastní prožitky žen jsou mi bližší než zprostředkované mužské prožitky. Pokud vím, tak v porodnicích nám vládnou na většině vedoucích místech muži. Mě to nepřipadá moc normální. Myslím si, že proto také porody takto vypadají-příliš sešněrované, přetechnizované. Od žen a dětí se vyžaduje vynucená chování, která nemají mnohdy nic společného s jejich naturelem.To může zapřičinit problémy jak fyzické, tak i psychické. Pan Marek se to snaží nějakým způsobem popsat. Já jsem tohle poznala i bez pana Marka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.