Dobrý den Mám 8 letou dceru se silnou alergií na roztoče. Na alergologii se léčíme asi od 6 let. V 1. třídě promarodila dohromady 3 měsíce. Měla velké problémy se zápaly plic a průdušek. Na konci 1. třídy jí nasadili Ecobec a je výrazně lepší. V 2. třídě byla nemocná asi jen 10 dní.Je ale problém, když spí v místě s velkým výskytem roztočů(chata, škola v přírodě). To máme astmatický záchvat zaručen. Dnes mi paní doktorka na alergu nabídla léčbu desenzibilizací. Mám si to promyslet, protože se jedná o dlouhodobou léčbu cca na 3 roky. Vyjde asi 1200 Kč na rok. Máte s tím někdo zkušenosti?Pomohlo to?Neměli jste žádné vedlejší účinky?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.