Asi před dvěma roky mě začaly bolet šlachy na rukou, obou. Nejdříve si dr myslel že to bude zánět šlach, když se to po roce vrátilo, začal se mluvit o revma. Ptž jsem tehdy byla těhotná, nic dalšího se nedělalo, krev, nic. A minulý týden jsem měla nějakou virozou a s ní se mi rozjely děsné bolesti kloubů i šlach, včetně achilovek. Teď už ve viroza pryč, ale jedním kolenem nemohu skoro hýbat, v jedné poloze děsně bolí. Bolí mě jak malé klouby na rukou a nohou, tak i ty velké, kolena, pánev, kyčel, lokty, jedno rameno. V noci jsem bolestí nespala, brufen zabral jen lehce, nic jiného doma nemám a navíc kojím. K dr se plánuju vydat, ale nemám hlídání a chodit k obvoďačce s desetiměsíčním miminem po víkendu, kdy tam bude plno nemocnejch lidí, mi nepřijde jako nejlepší nápad.
Co to může být, nemá někdo zkušenost? Od porodu jsem na tom s imunitou dost bídně, docela se obávám, že se mi rozjíždí nějaké autoimunitní onemocnění. V noci, když jsem nemohla bolestí spát, jsem lovila na netu a teda, žádnou povzbudivou variantu jsem nenašla