Mám to podobně jako ty, alergie na břízovité plus skoro všechno naše ovoce a lískové ořechy. Na alergologii jsem se léčila s tou pylovou alergií a na mou přímou otázku, zda si dám někdy v budoucnu jablko, mi doktor odpověděl, že s potravinovými alergiemi jsou zkušenosti špatné a spíše nikoliv. Ostatně nezbavili mě ani alergie pylové, tak jsem zvážila, že čas čekání na alergologii, kde jsou hrozné návaly, je mi pro mě nepřijatelný a radši si na jaře za svoje koupím několik balení xyzalu a na jablka se chodím jen dívat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.