Absolvovali jste někdo jakoukoliv rekvalifikaci hrazenou ÚP? Měli jste s tím nějaký problém? Ptali jste se aktivně sami nebo vám ji na ÚP nabídli? Jsem od července na ÚP a měla jsem zájem o rekvalifikační kurz účetnictví, které jsem před lety dělala, než jsem odešla na MD. Zaměstnankyně ÚP, ke které jsem přidělená, s tím má evidentní problém, vysvětlila mi, že bych musela obhajovat svou žádost o rekvalifikaci před jakousi komisí a mít příslib zaměstnání. Pro koho jsou ty rekvalifikace určeny?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.