Přidat odpověď
Nechci asi ani radu ani hlavně žádné kritizování, spíš se potřebuji vypovídat , dnes jsem v práci vyslechla několik hovorů na téma víkendové výlety a mám úplně blbou náladu . strašně ráda jezdím na výlety a dokud jsem byla s dcerou sama tak jsem každý druhý víkend někam jeli , ale od té doby co mám nového parnera tak je to hrůza, on se sice taky prezentuje, že má rád výlety, ale výlety s ním a jeho synem jsou pro mě horor, když se domluvíme na hodině odjezdu tak naprosto pravidelně nejsou připravení , bydlíme spolu, ale ikdyž jim třeba už půl hodiny předem říkám , že za chvíli odjíždíme tak prostě připravení nejsou , takže první hodinové zdržení , jakmile sedneme do auta tak musíme jet nabrat nejdřív benzín, pak vybrat peníze takže další zdržovačka , pak mají okamžitě po příjezdu do cíle hlad , takže hledáme restauraci, protože nebude jíst oschlé řízky, pak se hledá zmzlina pak se hledá záchod a pořád něco takže v závěru jsem tak otrávená , že už mě výlet nebaví a jsem prý potížák , protože všechny honím a ten výlet není na ,,pohodu ,, jak říká takže se vždycky pohádáme. já zase mám ráda odjezd podle plánu , klidně si sbalím řízečky a na jídlo si dojdu až po výlety, výšlapu , po túře, klidně nabalím dětem sušenky ovoce apod. nebo další příklad máme na víkend naplánovám výlet na kole a že vyjedeme ve deset , ale v deset se teprve otvírají dveře gáraže a dělá se revize všech kol, takže místo odjezdu v deset máme v deset problém, že máme prasklou duši , takže se musí dojet koupit ..... atd atd atd ach jo mám depku zrovna včera jsme se pohádali a vím, že na další výlet dlouho nepojedu ..... a přitom je mám moc ráda
Předchozí