Klid, měla jsem to podobně u obou dětí. První jsem v podstatě plně kojila do toho 8.možná 9. měsíce, protože ochutnání jedné lžičky příkrmu se nedá považovat za jídlo. U druhého to bylo o něco lepší. A třeba kaši večer nepozřela žádná celé dětství. Obě měly v roce 12 kg a byly zdravé. Častým kojením obvykle řešila dítka nějaký diskomfort (zuby, separační krize, prudká změna počasí,...). Jen samozřejmě já jsem byla poněkud "vykojená".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.