Ahoj holky.
Tak všechno co výjmenovala Hrošík tak doma máme již po Terezce. Takže to vypadá na mluvící hrnec od FP a na velké auto tatrovku, třeba houpající koník, a pak ještě nějaké drobnůstky.
Vánoce vůbec netuším a to ani u Terezky. Ona má narozky 20 dní před Vánocemi, takže taky super.
Dneska jsme byli u doktorky napsat náhradní foukátka na astma. A hned jí říkám, že zase začal chrčet, tak ho poslouchá a prý jestli má teploty. Já že né, že nic, že je v pohodě. Ona poslouchá dál a že se jí to vůbec nelíbí a nakonec z ní vypadlo, že bohužel, ale je to oboustranný zápal plic
Vždyť mu nic není, v pohodě leze, směje se, řádí...nevypadá na to. Ona, že to v něm opravdu křupe a nejsou to ty průdušky, ale přímo plice a jsou chycené celé. takže hned atb. a zase nasadit foukání. Ke všemu mi hned vypsala žádánku do nemocnice na dětské, že kdyby něco, tak hned tam. Ve čtvrtek KO a to i na alergologii. Jsem z toho na mrtvici. Teď už bobek spí tak 2 a půl hod....No a aby to nebylo málo, tak já mám zánět v prsu, bolí to jak hrom a naše dr má dovolenou
K té co je na zástup nejdu jelikož tam příjdeš ráno v 9 a odcházíš ve 4 domů. je to tam úděsné.....No jdu doklidit a pak příjde nachvíli pohlídat babička a musím zaletět do lékárny a do obchodu.