Přidat odpověď
Medu,
to je otázka, zda se dá vyrazit i později někam, kde máš roli dozoru nad dětmi. Taky je otázka, jak špatně tomu partnerovi je. Pro mě není střevní chřipka žádná katastrofa, ano, je to fest hnusné, ale chvíli. Taky nemáme ponětí, jak moc si mohl zakladatel "povolat pomoc" někoho jiného - matky, tchyně? A ve hře je i další dítě, které se možná těšilo na akci s mámou. A taky jak důležitá je ta práce pro zakladatelovu manželku - zakladatel ji jako důležitou nevidí, ale manželka ji tak vidět může. Člověk vyhodnotí spoustu faktorů, a pak se rozhodne. A já bych se na 95% rozhodla stejně, podle toho, co vím. Kdyby ten muž nebo dítě bylo typ "při horečnatém onemocnění končívám na kapačkách" nebo "muž je totální zmatkář a s horečkou podle mých zkušeností nefunguje", bylo by to jiné, nebo kdyby manželka v případě nemoci dětí prchala z domova (mimochodem znám "chlapa", který to dělá, při infekčních nemocech dětí, manželky nebo všech se stěhuje k mamince, aby to nechytil. S tím bych tedy nežila.) Ale pokud jsem pochopila, takovýhle odjezd je i u zakladatelů čirá mimořádka.
Předchozí