| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak jsem si to pročetla téměř vše..

Z+2 - přikláním se k ostatním, máte se ženou problém s komunikací, se vztahem, proto se takto vztekáš... zdravá žena vzala zdravé dítě, ty nemocný s druhým nemocným jste doma.. jo, je to blbý, že je ti taky bídně a ona odjela, ale jak jsem pochopila, v jedné práci si vzala dovču, protože z té druhé jí vyplynula nějaká povinnosti.. být dozorem na švp není podle mého nic záviděníhodného a náhradu přes noc asi taky nenajdou.. jistě chápu, že kdyby žena byla také nemocná, náhradu za sebe by jistě nějak pořešila s ředitelem té školy...
nemocné dítko nevyžaduje tolik aktivit jako dítě zdravé, to je tvoje výhoda, nevím teda kolik dítěti je, ale určitě nějakou pohádkou v tv nebo hrou na PC ho celkem uctíš a ty budeš mít relativně klid na rekonvalescenci... věř, že tito pomocníci mi výrazně pomáhali v uplynulých 3 týdnech... a to můj muž šel normálně na noční, chodil do práce, jezdil služebně po republice... bylo mu to sice líto, že nemlže zůstat doma, mě bylo fakt ouvej.. ale jakmile to šlo, vzal děti a šli někam, nevím kam, okamžitě jsem usínala.. takhle zle ti předpokládám není, když jsi tady diskutoval, toho jsem 14 dní nebyla schopná ani já (a to je co říct, sice nediskutuju, ale mám tendence pracovat...)

nevyčítej ženě, že odjela a nechala nebohého blicího a sračkujícího muže doma se stejně "postiženým" dítětem... spíš se zamysli, jak zapracovat na lepší komunikaci a zlepšeí vztahu, který je podle mého narušen... že toho má žena na svých berdech dost, to nepopírám, tam by se zase mohla zamyslet žen,a jestli je nutné úplně vše dělat.. prostě to slaďte a bude zase dobře ~6~~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.