Dobrý den, tak když si vzpomenu na sebe, když byly děti malé, potřebovala jsem hlídat pouze v nezbytně nutném případě. Nevadilo mi to, bála jsem se děti někde nechat a nemít je na očích. Byla prý jiná doba.... Vnoučata hlídám často a ráda, vlastně denně už 10 let.Miluju je. Nedělá mi to problém, jen děti už to berou jaksi samozřejmě a já si uzpůsobuji čas , abych mohla hlídat , ne jejich rodiče-ty mají babičku,která to nějak udělá i když ještě nemá důchodový věk....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.