| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám malý obchůdek, kde si spíš pro sebe pouštím rádio. Vím že bych teoreticky měla platit poplatek, ale už je těch poplatků za každou kravinu tolik, že to zatím neřeším. Mám ale dotaz jak se postavit k případné kontrole ze strany OSA. Kamarádka, která má obchod už roky mi řekla, že je vždycky vypoklonkuje ze dveří, že na ně nemá čas a vůbec se s nima nebaví. Rádio si pouští taky spíš prodavačky,zákazníci ho ve většině obchodu ani neslyší...že to tak řeší už roky a nemá problém. Ve vedlejším obchodě, ale byla nedávno kontrola a údajně sepisovali protokol o kontrole, paní podepsala atd...A k tomu je můj dotaz. Jaké mají vlastně takoví prcovníci OSA pravomoce? Dle mého já nemám žádnou povinnost jim cokoliv podepisovat nebo sdělovat...nejsou žádný státní orgán, jako třeba kontrola z ČOI nebo tak něco. Takže si myslím že bych jim žádné jméno ani nic nesdělovala, prostě rádio vypla a poslala je pryč že nemám čas že jim nic podepisovat nebudu a vůbec mě to nezajimá. Můžu to ale takto opravdu udělat? Díky všem informovaným co poradí..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.