| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

LoraX,díky za reakci, taky už jsem nějak smířená s tím, že mi asi nic nepomůže. Naštěstí to mám jen když je vedro (bez ohledu na měsíc či roční období), prostě jak se začnou teploty šplhat více dní za sebou ke 30 či už přes 25, tak to začne a pak už to trvá non-stop až do konce léta (i když je třeba i část léta chladnější). Pravidelně teď v září už to pomine a zase do jara či do léta je klid. Takže tak nějak už jsem si na to zvykla za těch 7 let a vidina toho, že to není celý rok mě celkem uklidňuje. Ale letos v létě se to poprvé objevilo u malého a zatím to trvá pořád, takže to mě spíš zneklidňuje, aby chudák nekýchal celý rok, jakmile v noci vystrčí holou nohu či ruku z pod peřiny ven (máme na noc otevřená okna a dokud je mládě přikryté, tak OK, jakmile nějakou končetinu vystrčí ven, tak následuje záchvat kýchání a smrkání). Totéž ráno - vstane a než přeběhne z pokojíčku na záchod, nebo k nám do ložnice nebo do obýváku, tak už mu teče rýma a kýchá. Když zabedníme okna a dáme mu pyžamo s dlouhými rukávy i nohavicemi a ponožky, tak je to v pohodě, ale to muza se je v noci horko~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.