Ananto, u tebe je vidět, že jsi byla sponzorovaná asi dlouho.
Taková diskuse nemá cenu, tady vůbec není řeč o tom, že rodiče nepodpoří na VS, pokud na to mají, z mého pohledu je to spíš o vydírání rodičů ze strany slečny.
Oni do toho nemají co kecat, ale platit musí.
Za sebe - nechtěla bych v roli takové slečny takového chlapa, který by nebyl schopen se k životu stavět odpovědně. Odpovědně pro mě je, buďto si partnerku /a naše případné děti uživím/, nebo pokud toho nejsem schopen, řeknu: Milá Anetko, dostuduješ už za dva roky, svět se nezboří, nic nám neuteče, pak nastoupíš do práce /stejně jako to dělali naši rodiče
/, pak založíme společnou domácnost a případně pořídíme děti.
Nebo Milá Anetko, tak se sestěhujeme, ale budeš si muset najít brigádu.
Chlap, který podporuje mladičkou partnerku v tom, aby se k němu přestěhovala, ale pak jde s nataženou paží k jejím rodičům u mě není odpovědný chlap a pro mě z dnešního dospělého pohledu by to ani nebyl žádoucí partner /ve dvaceti bych to asi tak nevnímala, ale dneska jo/.
Je to i totiž takový hezký test, jak moc to s ní ten chlap myslí vážně, jestli mu jde jen o takové nezávazné žití na psí knížku, kdy jí kdykoliv vymění, nebo jestli s ní chce budovat, uskromňovat se, případně se o ní starat.
Možná kdyby takhle ženy uvažovaly, bylo by tu na rodině časem těch míň brečících.