No dámy, na druhé straně zkuste se na to podívat optikou toho, jestli je rozumné podporovat vlastní dceru se známosti s chlapem, který nebude muset v zájmu společné budoucnosti nic moc překonávat.
Asi to nechápete, ten princip životního testu, že se i pozná, co v tom klukovi je? Že to pozná tak holka i rodiče jestli je menší pravděpodobnost, že jednou bude brečet třeba na rodině: ten hajzlík si nechává většinu peněz a já pořád šetřím, on má na koníčky peněz dost a já se rozmýšlím, jestli dětem koupím šunku, ale pán už má další lyže, kolo...nechápu, že tohle nechápete, že se ten chlap docela odhalí při takovém testu soužití.
Ten, co dostane všechno na zlatém podnose, holku, nezávazný sex, když mu omrzí, tak se rozestěhujou, peníze po dobu soužití budou, pak bude třeba zase jiná holka.
A ta holka se nenaučí, čeho by si měla u chlapa všímat, to je důležitější, aby měli pravidelný sexuální život, než tohle?
Dřív si chlapi zakládali rodiny ve vyšším věku, dokud na to někdo neměl, ani ho nenapadlo, že si bude hrát na rodinu a manžele.
Možná si říkejte, že jsem ze staré školy, ale není na škodu otestovat si partnera a neztrácet čas s lemply. A pak se na rodině netvářit: jak já to proboha mohla vědět, že bude investovat peníze jen do sebe a já i děti přijdeme zkrátka! Jak? Nekoukat se na všechno jen optikou zamilované nezodpovědné, ale být chytrá, hrdá a mít přehled o životě.
Kdybych svou dceru podporovala v tomhle, brala bych to tak, že jí dělám do života medvědí službu. Jen ať ví brzo, s kým chodí, že život je o miliskování a lásce nebeské jen hodně krátce, pak přijde tvrdá realita.