| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme to stejně,dveře se otvírají dovnitř, nedá se tam dát absolutně nic..je tam jen dlažba a vše se nanosí po celém domě, protože z chodby se jde do koupelny, na wc, do kuchyně, do obýváku, do ložnice~:(
Máme obyčejný botník, regály, bordel padá dolů,ale nikdo kromě mne tam boty nedává!!! to je asi nenaučím. NA tohle počasí vyndavám okamžitě ty plastový obdélníkový odkapávače na boty. Pár let jsem měla před botníkem zbytky koberců, kam se taky odkládali boty....na jaře když pominuly bláta a sníh jsem je pak vyhodila do popelnice...
No a nezbývá než prostě vytírat. Mám taky mop, používám na celou domácnost a na předsíň je holt pár měsíců furt v pohotovosti a nezbývá než to okamžitě setřít. Mám takový ten z mikrovlákna, jen se namočí do vody, bez saponátů...perfektně to chytá a nepustí hodně špíny, hadr tohle nedokáže.Teda ten největší binec musím před zamést. Mám zn. Hiteko až několik let,ale na stejném principu jich dnes funguje víc. Ty starší návleky právě schovávám na podzim- jaro, jdou vyprat a používat dokola..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.