Ahojky,
všem oslavšivším miminkům přejeme vše nejlepší k 1.roku
rychle to teda uteklo, to teda jo! Snažím se pomalu v deníčku dělat aktualizace, metříky jsou obnoveny na 2.rok (u těch, co už mají 1.za sebou) - u ostatnch to budu jednou za čas obnovovat. Přidala jsem kolonku do tabulky s mírami dětí na 12 měsíců, tak hlaste, hlaste... Také si můžete vložit aktuální fotku ročního mimča do alba "Naše děti - 1 rok" - vždy to, prosím, pojmenujte svým a jménem dítka - např: Hrošíkova Hanička a vyberte prosím jen 1 fotku. Ostatní si vkládejte k sobě do albíčka, díky
Myslím, že to bude fajn mít zas takový přehled, jak nám ty děti povyrostly.
Tabulku, co máme v deníčkách, bych tu jen nerada dávala - už jen pro to, že je to rozdělené na 3 tabulky a jsou informace, které jsou soukromé, proto bych to raději nechala jen v deníčkách - však přístup máte, kdo ne, ať si znovu zažádá.
Maximálně, co můžu udělat, až bude chvilka času (nějak teď s tou školou a štěnětem nestíhám), tak udělm extra novou tabulku, kde bude je jméno maminky, mimča a datum narození...
Shan, já už teda moc nehubnu, váha se mi nějak tak drží... celkem jsem zhubla 11-13 kg )hýbe se mi to) od porodu a teď mám při 173 cm asi 63 kg. Pokud máš podezření, že by něco nemuselo být ok, raději si zadji, za to nic nedáš.