Přidat odpověď
odborník nejsem, ale tipla bych si, že to bude tou náhlou/razantní změnou - sebereš tělu na co je zvyklé a dáš mu místo toho ovoce ve větším množství, na což zvyklé není. Navíc - hroznové víno je nadýmavé samo o sobě, taky se blbě meje, takže se lehce může stát, že při nedokonalém umytí sníš něco, co by se jíst vůbec nemělo.... No a jablka jsou vlastně "kartáče" - spousta vlákniny která "vymetá" střeva, cukry to zrychlují, tím že nejíš nic jiného tak se to zažívání nemá jak zpomalit..... Navíc po jablku na lačno můžeš mít ještě větší hlad, tak si dáš další a .... Tudíž bych neřekla, že je to nějaký zdravotní problém, ale rozhozené zažívání z jednostranné diety - pokud ti ovoce nedělá problém při běžném režimu.
Předchozí