| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žluťásku, děkuji za tipy, určitě něco z této diskuse využijeme na oživení. Já tedy gramatiku mám v plánu vždy vysvětlit a taky to tak dělám. Přijde mi pro dítě těžké trefovat něco, co vlastně neví jak. Je teda pravda, že Ferda je dost zvláštní dítě v tom smyslu, že potřebuje věci vysvětlovat a učit. A to i věci, který jsou pro jiný dítě samozřejmý. Například jsem mu musela vysvětlovat, jak se skáče, cokoli po něm chci nového, musím mu dopodrobna ukázat a vysvětlit.

Ale je pravda, že se sám ptá, jaké se kde píše i/y a příště už to píše správně. Ale já si myslím, že je dobrý, když si to sám sobě umí člověk zdůvodnit, protože někdy třeba váhá. Já třeba někdy zblbnu, když vidím hodně hrubek za sebou, tak už přemýšlím, jestli to náhodou není dobře a pomůže mi, že si to umím zdůvodnit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.