ahoj, sháním do veřejného prostoru několik kousků nábytku. Potřebuju je trochu originální. Takový kavárenský styl. Viděla jsem u kamarádů stolek udělaný z dřevěné "špulky" od kabelů. Jenomže oni to ukradli někde na stavbě, já bych to ráda sehnala někde v obchodě. A také sháním sklápěcí dřevěné židle- takové jako byly ve starých kinech. Potřebuju je přidělat na zeď. Samozřejmě seznam bazarů si umím najít taky. Ale spíš mi jde o typ v Praze, kde by mohly takovéhle kousky mít. Zrenovuju cokoliv je to moje hobby. Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.