ahoj lidi,
já moc do diskusí nezasahuju, ale tento článek přišel právě v době, kdy i já měla (ne)pěknou zkušenost se psem na procházce. Já jsem se psi vyrostla, moji rodiče stále chovají boxerku, takže vím jak se k psům chovat. Svého synka učim, že k cizím pejsům se prostě nesmí, nesaháme na plot a pod. Článek pouze poradil jak se vyvarovat dalším chybám, ale co udělat, když jdete s díťetem parkem vezete kočárek a dítě pobíhá kolem a jí rohlík (jako většina dětí když jdete z krámu). Proti jdou dva mladí lidé a mají psy, německého ovčáka a labradora, samozřejmě pobíhají bez vodítka. Kuba naučenej že k cizím psům ne, mi podá ruku a v klidu kolem přejdeme, pustí se a já najednou koukám, jak labrador se vrátil a z ruky mu vzal rohlík. To mě opravdu velmi rozčílilo a vyjela jsem na malitelku.Ta povídá, že je jí to líto, Kuba brečel jak se lekl, naštěstí se nestalo nic horšího,ale co dělat v takové situaci? Psi prostě mají být na vodítku a hotovo, i moji rodiče tak psa venčí a pouští ho pouze na tomu určených místech.
Předchozí