| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám tu větší množství jablek, různě strupatých a ohňouslých, ale chuťově výborných. Nestihnem to zpracovat. Ráda bych vyrobila jablečnou přesnídávku na zimu. Můžete mi prosím napsat nějaký váš recept ? A to všechno včetně postupu zpracování-jak zavařit krok po kroku. Nejsem zvyklá zavařovat. Chutnají nám ty velké z Lídlu. Všimla jsem si, že tam dávají jako konzervant kyselinu citronovou. Bylo by vhodné i sem přidat třeba větší množství citronové šťávy ? Bude to k něčemu dobré ? Doufám, že Angrešt čuje diskusi o vaření a ozve se. Také bych nějaké zpracovala ráda třeba se skořicí, se zázvorem. Miluju jablka na tisíc způsobů. Děkuju.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.