Přidat odpověď
Ahojky holky :o)
hlásím se po dlouhé době. Na začátku chci hlavně popřát těm vašim broučkům říjnovým vše nejlepší k prvnímu roku, hlavně ať jsou zdravý a dělají vám jen radost...
My to oslavíme až za měsíc, tak jsem zvědavá, jestli také uteče roku. Kačka už se začíná ve stoje čím dál víc pouštět a párkrát už udělala nějaký ten krok bez držení, ale to byly jen takové ty setrvační, kdy jí pustím a ona jde třeba jen 2 krůčky než se chytne. V kočárku taky moc dlouho nevydrží, když se procházíme, tak je v pohodě, ale jakmile zastavíme, tak chce ven a chodíme za ruce. Vím, že se to nesmí, ale nevím, jak to mám dělat, když ona chce a má z toho takovou radost. Takže, jak jste řešili botky, tak mám pravé české botičky od Santé ze zdravotních potřeb, sandálky na doma a kotníčkové boty na ven. Do kočárku jí taky dávám nějaké capáčky, aby jí nebyla zima...
Hroší, gratuluji k prvním krůčkům. To věřím, že jsi byla dojatá, taky jsem, když Kačka udělá něco nového. Teď mi začala dávat pusinky, to bych se zbláznila radostí :o))
Po dlouhé době jsem koukla i na vaše fotky, jsou krásné…
Předchozí