Žubko,
no kvalitně....co je kvalitně? Rozhodně z ní neroste virtuóz, protože jí absolutně chybí ambice a totálně nesnáší se předvádět. Navíc je děsně líná na cvičení (ale všechno jí jde víceméně samo). Ale zrovna dneska jsme to řešily u toho klavíru. Ona to prostě chce umět kvůli sobě, takže do té ZUŠky jde, i když se jí strašně nechce....všechno to dělá, protože ji to baví, baví ji ta činnost, baví ji ti lidé kolem toho, je to druh zábavy, který ji nejvíc uspokojuje. Proto nechodí do sportovních oddílů a do ZUŠ od první třídy (začala letos, protože babička už ve 93 letech nemá sílu ji učit dál), ale chodí právě jen na kroužky....
Škola ji také baví, o gympl si řekla sama, nevadí jí ani to dojíždění, ona si to všechno tak nějak užívá....ale právě nejen ty činnosti, ale i ty lidi u toho, ona je potřebuje, jen rodina jí rozhodně nestačí (a to má tři ségry

).
Jo a středu má teď úplně volnou, a pátek kromě volejbalu od šesti do osmi večer taktéž, takže dva z pěti dnů bez kroužku....
Taky hodně čte (jediná z holek), umí si na PC nejen hrát, ale i něco tvořit, strašně ji baví pořady stylu Věda je zábava....
Je všestranná, chce dělat všechno, ale kromě hudby u ničeho netouží jít víc do hloubky....jediné, co jde mimo ní, je příroda....a to je zase jedné (snad kromě té vědy), co bych jí mohla poskytnout já

.
Ostatní holky jsou zcela obyčejné, rády si hrají, rády sportují, jedna je teda trošku specifická ohledně toho, že ven ji fakt nedostaneš a i hry jsou hodně zvláštní, všechny jsou více či méně nadané k hudbě, ale úrovně té nejstarší to rozhodně nedosahuje, ale je tam ten zájem, tak ho podporujeme těmi kroužky....jenže ony si na rozdíl od té nejstarší k těm nástrojům vlezou samy od sebe...
Je to trochu hektické, ale já jsem v tomto směru dost akční, takže mě to nezatěžuje tolik, abych to nedělala....kdybych nevozila, měla bych pocit, že je o tu hudbu šidím

.