Ahojky všem,
dlouho jsem tu nebyla, tak snad si na mě ještě pamatujete
. Vložila jsem do deníčku nějakou fotku i do toho alba s dětmi 1rok. Lucinka roku utekla už na konci září, doma běhá jako drak, venku jí to jde v botech hůř, ale už taky chodí sama. V roce měla 12kg a 80cm, Náčenko koukala jsem, že nám v tabulce chybí údaje v 6měsících, to měla 10kg a 70cm.
Už jsem jí přestala před 14dny kojit, hrozně se v noci budila a sápala se po mě i přes den a dokonce, když byl manžel bez trička, tak se sápala i po něm
. Takže jsem se rozhodla kojeni ukončit, byl to malinko boj, ale nakonec jí přesvědčil banánový Sunar. Teď už spí krásně celou noc a je to úžasný, se po roce zase pořádně vyspat.
Koukala jsem, že jste řešily boty. Já jsem musela koupit nové, mam schované po Barunce ty co nejsou vůbec sešlapané, jenže Lucinka má větší nohu a také začla chodit dřív. Doma chodí v teplých protiskluzových ponožkách a to se mi osvědčilo, je to i dle ortopedů nejlepší. Venku má teď celokožené Superfity a jsou úžasně lehký a běhá v nich bez problémů, tak už jsem koupila i na zimu taky Superfitky s Goretexem, to se bude urcite hodit.
Tak přeju všem oslavencům krásné první narozeniny, hodně zdraví a elánu do dalších let.
Mějte se.