Insulo a proč by se při zkráceném úvazku nemělo vyplatit chodit do práce? Já jsem chodila rok na částečný na 1/3. Tam jsem měla spoustu času na děti i domácnost a teď chodím na 3/4 úvazek, času je o dost méně, ale finančně se mi to určitě vyplatí! Děti vyzvedávám v rozumném čase, v klidu se stihnou úkoly a mají i čas na hraní. U mě je to 100% spokojenost. Na domácnost je času o dost méně, ale není to tak hrozné, jako chodit na plný úvazek..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.