Přidat odpověď
Nádherný rodinný život - no já nevím, jak tohle souvisí s rodinným životem, píšeš to z pozice člověka, který je odpoledne doma?
Já chodím do práce a vracím se večer. To, jestli děti jdou nebo nejdou na kroužek, nijak nesouvisí s rodinným životem.
Samozřejmě znám typy rodin, kde děti mají dva kroužky denně a není moci, která by rodičům vysvětlila, že je na nich vidět, že jsou přetížené.
Na druhou stranu, dělat nějakej systematickej zájem může být třeba dobrá prevence toho, aby dítě strávilo pubertu se žvárem v hubě a krabičákem v ruce na zídce na sídlišti (samozřejmě, zafungovat to nemusí, jako všechno, ale může).
Jo, mám doma tu týranou ubožačku, která musí dvakrát (jen dvakrát, protože na nauku má individuál) týdně do hudebky na housle, a k tomu ještě, chudinka, dvakrát týdně hraje volejbal. Nedost na tom, s věkem tréninků přibývá, takže to bude třikrát týdně.
Doma musí na ty housle cvičit, a protože jí nejde podání a ji to štve, tak ještě vybíhá s míčem na hřiště a do bezvědomí do něj mlátí. K tomu se navíc učí, protože se připravuje na přijímačky na osmiletej gympl.
Kupodivu vypadá šťastně, spokojeně, nestrádá, žije aktivně, protože to je její povaha a tahle to potřebuje...
Předchozí