Konečně tady rostou houby. Mám ráda chuť zavařených hub i jejich typickou "mazlavost". Zavařovala jsem je už a vždy jsem omyté a pokrájené houby blanšírovala 5 minut ve vařící osolené vodě. Vodu jsem pak slila. Teď mi známá řekla, že se houby blanšírují právě, aby nebyly tak mazlavé.Je i jiný důvod ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.