ahoj, chytla mě šípkománie. Nikdy jsem šípky nesbírala, ale teď bych ráda. Kdysi jsem tu četla příspěvek, že správný šípkový čaj se dělá tak, že se šípky rozdrtí, zalejou studenou vodou a ráno se čaj jen ohřeje. Že nesmí přejít varem. Je to pravda ? A jak je sušíte, můžu si půjčit sušičku na ovoce. Ale nestačilo by v troubě ? Doma máme hodně vlhko. Co ještě ze šípků děláte ? Zavařenina je hádám hodně pracná což ? A naposledy dotaz, který měl přijít hned na začátku- je vůbec vhodná doba na sbírání ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.