Markéto, tak útěk do nemoci byl pro mě tabu celý život, bohužel jsme se ho ale v posledním roce dopustila kvůli pro jiné banální záležitosti a stejně to budu muset řešit. Jednou to bylo školení, kde jsme se měli při jednání nahrávat na video a ostatní měli hodnotit naše chyby (pro mě nemyslitelná záležitost) a podruhé obyčejná návštěva kadeřníka, kam jsme ovšem měla jít s mou dcerou a ona si vymiňovala, že tam kadeřnici řekne, jak by maminku chtěla mít učesanou. Samotnou mě překvapilo, že jsme to nedokázala vyřešit jinak, než tím, že se mi "udělalo špatně".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.