Včera jsme kupovali naší devítileté batoh od Hi-Tech. 65 litrů, nastavitelné popruhy na S-XL. Sedí nám perfektně celé rodině. Pásek přes prsa a bederák považuju za nutnost a velký je proto, aby se jí tam vešly věci výpravy se skautem. Teď jedou na podzimky. Starý batoh po mě byl tragédie, těžký a nic se do něj nevešlo. Teď tam nacpe i spacák a přidělá karimatku. Ale ona je robustnější postavy, takže to utáhne i plné. A s tím testem v prodejně je to fakt. Třeba z první jsem odešla zhnusená, neb bába mi vnucovala, že maximálně 45 l a zbytek si přiváže okolo... Trefit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.