ahoj holky, zítra odjíždím na slovensko a vůbec nevím, co vše sbalit, chjo..jedu s našima, myslím, že jsem to už psala...v 5ti lidech octávce, já mezi sedačkmama, to bude pekelná cesta :o(
tak přeji i dodatečně i dopředu všem našim ročním mrňouskům, aby si den D užili a přeji hlavně zdraví nejen jim, ale i maminkám!!!
Shan, to mě mrzí :o( možná i proto rozhozená ms, když tělo tak mco bojuje. Mě hodně pomohlo omezit kojení, kojím prakticky 2x za noc, někdy jednou a někdy ráno...
jinak Hanča kojení nevyžaduje, an noc má Um flašku a je spokojená, dkyby ji dostávala i v noci, nevadí ji to...ale nějak se mě nechce ještě přetsávat kojit... hlavně v noci je to pohodlný...
Zubů má 5, včera skoro celý den chodila, dneska zase jen leze :o) dle nálady... jak rostou zoubky, v noci je řev a musím si ji brávat do postele, abych nemsuela stále lítat vedle do pokoje. u mě spí v poho a už se lepí i na muže, tudíž dítě je všude...v 6h vstává te´d i Emča, děsný...po změně času bdue budíček v 5h.... Emi je OK, ve školce už úplně v pohodě...
mějte se krásně, mám dneska ještě plno práce :o)