Přidat odpověď
já tomu rozumím, i já jsem musela to vyšetření o pár měs odložit, protože čekací lhůty jsou dlouhé. jenže já třeba učím na 6hod týdně, a chtít každý týden hodinu suplování za moji hodinu mi přijde prostě blbé. mám malé děti, proto jsem šla jen na tak krátký úvazek, a holt nedá se nic dělat, pokud je dítě tak hodně nemocné (jsem sama silný astmatik, takže to moc dobře znám, mám i období, kdy bez dýchátka nedojdu 10min ke školce, před měsícem jsem měla jít na alergo pro dýchátko, které už nemám, ale holt nebylo kdy), přehodnotila bych moje působení ve škole a buď si nasmlouvala hodiny odpoledne jako osvč, kdy bych měla hlídání zaručené, nebo zůstala doma jako osoba pečující o dítě. je to blbé, ale sama jsi psala, že téměř každý týden potřebuješ hodinu suplování, což je hodně, navíc začíná zima, takže zlepšení těžko vyhlížet. jsem asi tvrdá, ale znám to dobře, děti mám 4 a nemocné bývají taky - to poslední bude zřejmě astmatik a alergik také, zatím nebyla výrazněji nemocná od zač.šk.roku jen díky tomu, že si děti nechávám při nachlazení nebo jen kašli doma (ale u nás je téměř pořád někdo doma, střídáme se s manželem).
Předchozí