| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no já jsem asi slaboch, ale moje doktorka se prostě neptá, jestli na ten termín objednání mám čas nebo nemám, hlavně se v březnu objednávám na červenec, takže to vůbec netuším co bude a ještě jsem se neodvážila říci, že mám něco důležitějšího, ona má dalších mnoho a mnoho pacientů, kteří by byli rádi u ní a chodili by i o půlnoci, jednou jsem zkusila místní fakultku a doktor mně řekl, že moje dítě vůbec astma nemá, že to jsou infekty ze školky a tím to uzavřel, když jsem řekla, že do školky nikdy nechodilo, tak se mě zeptal, kde ty infekty tedy bere, řekla jsem mu, že podle paní doktorka to nejsou infekty, tak mně řekl, že jsem nějaká chytrá a že máme nasazovat bílek, že kdoví jak je to s tou alergií, tak jsem zkusila piškot a sjela jsem si za svý peníze a svých 90 Kč na pohotovost 80 km, protože se začala dusit, víckrát jsem k němu nešla, k debilovi, takže já prostě šoupu nohama, aby jsme byli u ní, protože je prostě jediná dobrá v okruhu a poslat tam s dítětem babičku nebo chůvu je prostě nemyslitelné

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.