Přidat odpověď
Už jsem z toho kojení úplně vyčerpaná... Přes den by problém nebyl, to chce syn pít tak 2x maximálně, někdy si ani nevzpomene. Bohužel noci jsou jiný - vstávám k němu min. 4x za noc, nic než prso na něj neplatí, žádný šizení dudlíkem, čajem nebo vodou nepomáhá (a vůbec s tím jeho pitím je to blbý, i přes den máme problém do něj nějaký pití nacpat) ani pochovat atd. nepomáhá, je schopnej křičet klidně hodinu v kuse se zvětšující se intenzitou, dokud to prso nedám. A když nedám, tak je v obličeji celý červený, neutišitelně pláče. Potřebuju aspoň v noci načerpat síly, mám velice aktivní dítě, které špatně jí, špatně usíná (bohužel usne jedině u prsa), snadno se budí a pořád přes den buď ječí nebo něčím tříská a vyžaduje moji aktivní pozornost a přítomnost. Mám už z toho depku a tak trochu ponorku, 15 měs. neustále s dítětem už mě ubíjí. Babička nehlídá, muž chodí z práce pozdě a v noci nehrozí, že by se k dítěti vzbudil on. Tak co s tím? Lze za těchto podmínek odstavit aspoň na tu noc? Nebo mám odstavit rovnou úplně, aby se mu to v hlavince nepletlo? A jak bych měla postupovat? Jak jste postupovaly vy a jak dlouho trvalo, než si dítě zvyklo, že prostě v noci žádný prso nebude? Vyžadovalo pak vaše dítě nějaké jiné pití, nebo začalo spát celou noc? Mám strašně moc otázek... poraďte, prosím.
Předchozí