Přidat odpověď
v mírnější formě je to vcelku obvyklý scénář spolu s druhým extrémem a to dcerou zcela odsunutou, páč synáček je polobůh. to bys to měla ale horší, protože takovýmu panáčkovi náleží jen nejskvělejší žena pod sluncem, pochopitelně z hlediska rodičů.
myslím, že jsi už tak napružená na celou rodinu manžela, že i ty na nich nevidíš nit suchou. pokud rodiče manžela jsou na tento standard zvyklí, nečekej, že začnou dceři dělat galeje jen kvůli tomu abys ty měla pocit zadostiučinění. navíc pokud s tím nic neudělá manžel, ty můžeš jen držet ústa a krok. uvědom si, že jejich dcera pouze využívá toho, co jí je nabízeno. ty bys z vrozený skromnosti odmítla to, na co jseš zvyklá? a upřímně, pokud tvůj manžel před rodiči i před sestrou dává najevo, že je to tak v pořádku, on víc nepotřebuje, proč by ona to řešila? proč by rodiče kvůli tobě měnili zajeté pořádky?
mě samotné tam nefiguruje sestra, ale rodina přítele mě taky nemá ráda, není to zrovna super výchozí pozice pro život, ale mě je to šum fuk, jen mě to mrzí kvůli synovi.
Předchozí