Jde mi 30. Dětství bylo hrozné. Matka byla 10 let v lihu. Otec mimo. Matka se chovala jak psychopat..opravdu si nepamatuji, že by někdy byla na nás hodná. Jak mě to ovlivnilo? Neopíjím se. Občas si dám 2 dcl vína, ale to je můj limit. Nikdy nekřičím. K dětem se snažím chovat hezky. S manželem se snažíme vytvářet doma klidnou rodinnou atmosféru. Vždy když s dětmi něco podnikáme(hory, výlet, bazén, kino) vzpomenu si, že mamka by to nikdy s námi nepodnikla. Celkově si myslím, že to mě i mé sestry hodně posílilo. Podobný vztah k partnerům i dětem máme všechny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.