Jsem na tom podobně jako ty.Táta byl alkoholik a když se opil tak řádil. Někdy bil mámu,někdy se šel oběsit,jindy měla máma před obličejem zapnutou motorovou pilu. Ještě dnes je mi zle. Já jsem tím trpěla strašně moc a jednou jsem se chtěla dokonce oběsit,ale neměla jsem nakonec odvahu. Když mi bylo nějakých 18 let tak se s náma máma od táty odstěhovala.A já jsem tátovi defacto odpustila ikdyž pil dál. Předloni umřel na rakovinu.
A já jsem si jistá,že nesu následky. Nesnáším když na mně někdo křičí rozklepu se a hrozně mně buší srdce. Sebevědomí mám nulové. A děti hodně rozmazlené páč se neustále starám aby se měli dobře a nikdo jim neskřivil ani vlásek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.