Přidat odpověď
jo tak adekvátně zaplaceno bych chtěla dostat taky, na to že moje práce prokazatelně ušetří veřejné finance.
s tím nemít televizi jako zásluha - to nechápu v čem by mělo spočívat, to souvisí s životním stylem - nejchudší rodiny obvykle televizi mají. chápu. když vlastní život stojí zanic, příjemnější bude žít život těch v plazmě, dokud ji nesebere exekutor.
ale například zuřim s těch diskusí tady vždycky před létem: pomóóc jsme chudí, jedem k moři a budu tam muset vařit...
a odpověď: ale jdi, restaurace a supermarkety v chorvatsku a itálii jsou přece levné!
jinak podle mě min. 10-15 na účtě by člověk měl být schopen mít jako rezervu. no v mém okolí ti, co se chlubí tím, že tolik nemají, obvykle s penězi moc nehospodaří (když jim vidím do talíře - thajsko, v zimě týden alpy...).
ty opravdu chudé vnímám tak, že si dost věcí nespočítají, vzdělání minimální, nemají známé co by pomohli v akutní krizi, neorientují se v zákonech, financích, papírech, práci v regionu neseženou. anebo běžné lidi, když je stihne nějaký prů.er.
mě nejvíc štve, že pro lidi tu nejsou moc cesty z toho se vyškrabat, pokud nemaj štěstí a buldočí vůli.
Předchozí