Přidat odpověď
Sam psala:
Co chci,ale říct je to,že kdyby stejnou energii věnovali něčemu jinému možná by taky nebyli na okraji společnosti. Zatímco oni všechno prohráli mi jsme dojeli domů,já šla něco udělat doma a manžel ještě do noci pracoval u compu.
Pak tom co jsem viděla,těžko můžu mít pocit,že se u nás mají lidi špatně,když nahážou poslední peníze do nesmyslné mašinky.
Tak tohle mě vyloženě vytáčí - kecy o tom, že zatímco ten odpovědný pracuje, tak se logicky má dobře a ten kdo se nemá, tak určitě sedí v hospodě /tento u automatu, jinde - ve svém domě v regionu s vysokou nezaměstnaností/......
Sam - a tys skutečně neslyšela o procentech nezaměstnanosti? Nebo si myslí, že kdo je nezaměstnaný, tak si za to může sám?
A uvědomuješ si, že jet do aguaparku za 15 stováků je pro hodně rodin absolutně nedosažitelný? Nebo si snad myslíš, že tam běžně jezdí rodiny s dětmi, když zrovna nemají co dělat?
ZOO, aquapark, zámky, zmiňované restaurace apod. patří i v naší rodině, kterou by možná někdo zahrnul do střední třídy /já teda ne/ záležitostí příležitosteného luxusu - prostě třeba např. místo dovolené.
No - asi ve volném čase sedíme v hospodě a nebo u automatu, že......
Ty jo, já bych ............
Předchozí