| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včera, když jsem dělala pro Milenku na hrob vázání, se mě 5 letý syn Tomík, který už zná Milenku jen z fotek, videí a vyprávění, ptal, kolik je Milence let a když slyšel 7, tak se ptal, jestli už chodí do školy. Chodí se v nebi do školy, mami? Já bych chtěl jít za Milenkou na chvíli na návštěvu a pak se zase vrátit. Podobné věci z něj padaly a pak najednou začal plakat, proč se musí umřít, proč nemůžeme jít do nebe rovnou bez smrti.
Taky bych chtěla jít za ní na návštěvu, aspoň na chvilinku, aspoň znovu po tak dlouhé době pohladit ty buclaté tvářičky, je to už tak dávno, co jsem je hladila naposled. Je těžké jen čekat a čekat až můj život taky skončí a setkáme se, kdyby se tak dalo jít do nebe na návštěvu. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.