Shan, je mi to líto, že tě něco trápí
superženy rozhodně nejsme, ale snažíme se, jak jen to jde. Nevím, komu u vás by bylo třeba tohle vysvětlit, ale myslím, že promluvit si o tom s tím dotyčným, by mohlo být řešením. Myslím, že jsi skvělá už jen tím, že miluješ svoji rodinu... a to nemluvím o tom, jak jsi se starala o vše, když byl přítel na nemocenské s nohou... to bychom asi každá takhle nezvládala. Takže přeju hodně sil a zkus se dát dohromady
Gratuluju miminkům, co měly narozeniny v uplynulých dnech, tak už jen Kkkarinčina Kačka a jsme komplet :) Jdu zapsat údaje vašich dětí do tabulky.
My jsme měli jít na očko v pondělí, ale to jsem dr. volala, že je Šimi nachlazený (na tom víkendu, jak jsme byli pryč, tak v noci přestala jít elektřina v části budovy, kde zrovna malý spal a takže i topení nešlo... tak asi trochu prochladl a hend z toho měl rýmu a kašel. Ale ve čt jsme byla znovu u dr. a po vyšetření usoudila, že to není nic vážného, ale léky mu nedala a naočkovali jsme. Nechala to ale na mě, tak jsme se domluvily, po prodiskutování všech pro a proti, že to dáme. Byl v pohodě pak, ani teplotu neměl. Zato já už asi 3.den mám pořád zvýšenou... nevím, proti čemu tělo bojuje, ale asi nic vážného... jen už je mi několik dnů slabo... ale i tak jsme musela včera do školy (to zas bylo, děs běs, co nás čeká o zkouškovém
)
Ve středu jdeme na lampionový průvod, tak snad to klapne, už se moc těšíme. V úterý máme poslední "trápení" na plavču a taky konec. Tak pak budeme chodit jen do herny, to bude taky mylsím fajn
Gratuluji Toníčkovi ke krůčkům, to my stále ještě lezeme jak draci, občas mi do náruče udělá dva tři kroky, ale spíš mi tam jen tak spadne
Ať se nás nemoci nedrží dlouho a hezký den všem