| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anett, my jsme v rozporu jen v jednom - ty považuješ naši životní úroveň za uspokojivou, já svoji životní úroveň rovněž považuji za uspokojivou, ale už to nevtahuji automaticky na ostatní.

Zároveň ani nezpochybním fakt, že v každém systému bude vždycky určitý podíl nespokojených, protože každý dobrý systém je nastaven tak, aby byla spokojená většina a jen menší podíl lidí je nespokojených a ti se musí přizpůsobit minimálně tak, aby neškodili většině - spokojených.

Tady ovšem v tuto chvíli nastoupí různé průzkumy a jestliže zjistíme, že nespokojená je většina, už to není chyba, vina, nebo odlišnost jednotlivce, už je na čase hledat chybu v systému.

My v téhle diskusi tu chybu hledáme a jestliže na naší straně stojí různé průzkumy a různé statistické výsledky, které jednotně ukazují na nespokojenost a zhoršení stavu, těžko po mně můžeš chtít, abych připustila, že "se máme skvěle, protože lidi v Africe........."

Ne, my jsme se měli dobře, byli jsme spokojení (zase ta většina, já ne, protože mám poněkud odlišné osobní nastavení, ale to sem až tak úplně nepatří) a v tomto okamžiku kloužeme zpátky k horšímu.
Není právě to čas k zamyšlení, ke kritice a k hledání chyb?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.