Přidat odpověď
Chtěla bych se moc zeptat na zkušenosti Vás ostatních maminek. Mám 5 měsíčního chlapečka, od narození máme problém s kojením (1 měsíc přes injekční stříkačku) do teď mléko odsáté. Až do nedávna celkem přibíral, teď se zastavil. Jeho denní dávka mléka nepřesáhla víc než 400 ml/den (a ty to byl heroický výkon). Odmítal pít cokoli jiného, čaj, umělé mléko. Bohužel začal mít horečky a my byli hospitalizováni v nemocnici. Tam přestal pít úplně. Za den jsme do něho dostali přes stříkačku a lžičkama tak do 250 ml (v této hodnotě jsou již zahrnuty i zeleninové příkrmy a kaše), ostatní tekutiny přes kapák :,(. Všechny testy co mu byly odebrány jsou negativní (vyjma metabolických poruch a genetických testů na ty čekáme). Doktoři si neví celkem rady, proč nemá potřebu pití- hladu (jinak je čilý, usměvavý, ale také hodně moc spavý-rychle se unavý). Nemá některá maminka podobnou zkušenost nebo podobné dítko? Popřípadě radu, jak zvýšit kojenci chuť k jídlu. Jsme již doma, víkend byl pro něj nadprůměrně bohatý na jídlo (dostala jsem do něj zázrakem denně i kolem 500ml) od pondělí ale opět nepije. Vyzvracel příkrm, tekutiny pouze ráno MM a pak až večer se trochu nacucl z prsa. Dnes se trošku nacucává cca co 3 hodky z prsa...Moc děkuji za každou radu, jsem smutná a bezradná :(.
Předchozí