Přidat odpověď
U nás na základce se kdysi řešilo,že by se vyučování posunulo na devátou,ale rodiče byli proti.Zůstalo to na osmou. V 7.50 se zamkla škola a každý,kdo přišel později se musel zapsat a za pozdní příchody,pak byl nějaký kázeňský postih.
Na gymplu mají moje děti čipy a přes ty se přihlásí i odhlásí.Opět,pokud to neudělají vícekrát (přihlášení-odhlášení) jsou za to postihy.
Já si myslím,že chodit včas je základní lidská slušnost.A to pro všechny. Jistě jsou mimořádné události (třeba kalamita,dopr. nehoda atd.) kdy člověk z objektivních příčin nedojede včas,ale to zase není tak často.
Obvykle je to jenom o dobré organizaci času. Já nesnáším stejně jako Valkýra lidi,kteří nemají základy slušného vychování a všechny svoje excesy nejapně omlouvají. Pokud má prostě škola-práce nějaký oficiálně stanovený začátek je na lidech,aby se tomu podřídili nebo změnili školu-místo za jiný typ,který jim bude více vyhovovat.
Jinak prostě ty pozdní příchody pokud je to častějšího rázu,bez závažného důvodu považuji za naprosto nepřípustné.
Předchozí