A ještě jednou o vaření: Vyrábím jablkové přesnídávky. Rozvařená jablka zahustím vanilkovým pudingem, maličko přisladím, většinou medem, horké do skleniček, dnem vzhůru, event. sterilovat.
Moje známá však tvrdí, že tam, kde je škrob, nevydrží potravina dlouho a musí se rychle spotřebovat. Nikdy mě to nenapadlo. Sice vždy přesnídávky spotřebujeme tak do tří čtyř týdnů, ale chtěla jsem si udělat zásobu. Je to fajn i na lívance aj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.