| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A ještě jednou o vaření:
Vyrábím jablkové přesnídávky.
Rozvařená jablka zahustím vanilkovým pudingem, maličko přisladím, většinou medem, horké do skleniček, dnem vzhůru, event. sterilovat.

Moje známá však tvrdí, že tam, kde je škrob, nevydrží potravina dlouho a musí se rychle spotřebovat.
Nikdy mě to nenapadlo.
Sice vždy přesnídávky spotřebujeme tak do tří čtyř týdnů, ale chtěla jsem si udělat zásobu. Je to fajn i na lívance aj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.